Zeker, het was zuur tot nu toe! Maar toch; daar waar personen zich door mijn schrijverij onheus bejegend voelen, dat was in ieder geval niet mijn bedoeling. Mijn wellicht scherpe pen is slechts gedoopt geweest in oprechte zorg voor dit prachtige, misschien wel beste (nog wel) land van de wereld om in te mogen wonen! Ik schrijf hier neer wat ik dagelijks over u, beste politici, kan waarnemen in de (sociale) media, maar word ook gedreven door het grote ongenoegen dat ik dagelijks om mij heen hoor en dan praat ik echt niet met azijnpissers. Hoe dan ook, het is het beeld dat u zelf neerzet. Ach, u bent u een publieke figuur dus ik mag wel vertrouwen op uw veerkracht en op uw vermogen om mijn schrijverij te waarderen zoals deze werkelijk is bedoeld, oprecht. En ik zet daar graag wat tegenover, want al uw oprechte reacties, en zeer zeker ook de reacties  bedoeld om mij ‘terecht’ terecht te wijzen waar ik (te) ongenuanceerd ben geweest, zijn van harte welkom! Maar voordat u die geeft zoekt u natuurlijk eerst even naar de resultaten van uw plannen. Dan kunnen we alles even netjes naast elkaar leggen, akkoord?  Aan u de beurt. 

 

Voor de goede orde; ik heb bewondering, ontzag en respect voor de enorme arbeidsethos van sommige politici. Zij werken onbeschrijfelijk hard, volgens mij in sommige gevallen te hard. Dat kan niet goed zijn voor henzelf, hun thuisfront, maar ook niet voor dit land. Oververmoeide en overbelaste mensen functioneren niet goed. 

 

Geen enkel respect heb ik voor de politiek links correcte slopers van dit land, D66 en GroenLinks voorop. En vlak de VVD inmiddels niet uit in deze slooporgie. Half Nederland heeft nauwelijks in de smiezen hoe schadelijk deze mensen zijn voor onze economie, vrijheid en democratie.     

Tot slot; heeft u wat te zeggen over de inhoud van deze site? Bent u er blij van geworden of juist niet? Kan beide. Laat het weten, ga de dialoog met mij aan, met elkaar. Dat werkt. En onthoud;

 

  

"The problem with the world is that intelligent people are full of doubt, while the stupid ones are full of confidence. "

 

Charles Bukowski-   

 

   

 

info@rekenschapgraag.nl