De amorfe massa heeft het echt niet in de gaten, verdoofd als zij is door collectieve, linkse intolerantie.

 

ZIJ IS INMIDDELS VAKKUNDIG ONKLAAR EN MONDDOOD GEMAAKT (net als het referendum).

 

Ik vind het angstaanjagend dat inmiddels zo velen met volle overgave bereid zijn om 'anderen' in een foute hoek te plaatsen, te etiketteren en weg te zetten naar hun eigen morele maatstaven. Met Hugo de Jonge en zijn QR code voorop. We staan erbij, kijken ernaar en wachten gewillig op wat de boven ons gestelden voor ons in petto hebben.

 

Angstig en doodeng.

 

En de Tweede Kamer? Die is inmiddels grotendeels verworden tot een Rutte applausmachine. Een massa angsthazen. De goeden zijn bijna niet meer te zien. Ze zijn er nog wel, maar ze worden overschreeuwd. Kom op, laatste der Mohikanen met nog enig gezond, niet door Rutte en consorten gedrogeerd verstand. Spreek u uit!

 

Maar goed, ' dream on'  hoor ik mij tegen mijzelf zeggen, dit is de stand van zaken tot nu toe.

 

- Het vermogen tot zelfstandig denken is bij de massa al niet heel groot en dat vermogen is inmiddels ernstig aangetast door de gedachtenpolitie en morele -feitenvrije, hierover straks meer- dwang van zogenaamd politiek correct, elitair links.

- Bij velen heeft de angst om te worden uitgemaakt voor racist, onbewust racist, systemisch racist, populist, witte westerse onderdrukkende, post koloniale man/vrouw, wat er nog restte van de vrij geest vrijwel volledig doen verdampen.

- Oorzaak? Intolerante geesten die met moraliserende leuzen en vingertjes die angst aanwakkeren. Geesten zoals je die treft bij D66, GroenLinks, Bij1 en diverse, hysterische woke bewegingen in deze door linkse intolerantie gedrogeerde maatschappij. Onze universiteiten, juist die instellingen waar vrij denken, debatteren en de 'waarom'  vraag zouden moeten prevaleren, zijn grotendeels verworden tot intolerante, woke, D66 en GroenLinks bolwerken vol met gekwetste woke zielen en het zelfde geldt voor heel veel delen van ander onderwijs en rechterlijke macht.

- De tijd van agenten met hoofddoekjes laat echt niet lang meer op zich wachten en ook dat gaan we pikken, omdat wij ons, lamgeslagen door het sprookje van de multiculturele samenleving, niet meer kunnen en/of willen realiseren dat de islam in essentie (met excuus aan degenen die vredelievende rust uit hun geloof putten) een verderfelijke, haatzaaiende en gewelddadige ideologie is

- En onze grote, zelfbenoemde onmisbaarheid, debating Houdini, politieke kameleon en kannibaal, met in zijn kielzog een onvoorstelbare hoeveelheid omhoog gevallen angsthazen en hielenlikkers, doet er vrolijk aan mee.

- Opgeblazen ego Frans Timmermans en baantjesjager Samsom beschadigen vanuit Brussel uw economie en welvaart met idiote, hysterische klimaatplannen, u heeft het niet eens meer in de gaten.

- Iedereen die ook maar een beetje sputtert tegen deze intolerante linkse doctrine krijgt vanuit talloze media en politiek de Pim Fortuyn behandeling. Wat u ook van ze vindt; kijk naar de gretige framing door elitair links van Baudet en Wilders

- Feitenvrij is het handelsmerk van de linkse elite, met leuzen en morele druk smeren zij hun verheven, elitaire gedachtengoed over uit over de schuldige, bange Nederlander die in hun elitaire belevinkje de vooruitgang tegenhoudt. Volledig feitenvrij, maar de amorfe massa trapt erin.

 

Wie zijn geschiedenis niet kent is gedwongen om hem steeds te herhalen. Kijk naar de opkomst van levensgevaarlijk en extreem gedachtengoed in het verleden. Doorgedrukt doordat het volk werd bespeeld met leuzen en zich als lemmingen richting afgrond lied leiden.

 

De witte , westerse man is op sterven na dood, luister maar goed wat Rob Jetten, Sigrid Kaag, Jesse Klaver, Sylvana Simons, Ingrid van Engelshoven, Femke Halsema, Kajsa Ollongren, Kiza Magendane (Zwarte man met moraliserend en beschuldigend vingertje naar de witte man, fijn voor hem dat hier -nog wel- vrijheid van meningsuiting bestaat) en talloze andere linkse randfiguren, waaronder schokkend veel journalisten en wetenschappers, over hem roepen, kijk maar eens goed naar wat zij schreeuwend, moraliserend en feitenvrij doen met uw democratie

 

Het enige dat kwaad nodig heeft om te overwinnen is dat goede mensen zwijgen en niets doen. 

 

Om de linkse kerk nog even te prikkelen met iets waar zij in alle talen over zwijgt;

 

https://www.wyniasweek.nl/het-fascisme-is-links/ 

 

En nu u weer, links gelovige. Maar wel met feiten graag.

 

En ja, extreem rechts is ook fout, heel erg fout, maar u speelt ze op links in de kaart, ziet u dat nou echt niet. De Nederlander gaat morrelen en wordt boos omdat hij/zij/het/hen uw linkse kerk door de strot geduwd krijgt. Zijn/haar/het/hen achtertuin en wijk wordt vervuild met extreme moslims, schotelantennes, criminaliteit, van het gas af, klimaathysterie, almaar stijgende lasten, inclusiviteit, diversiteit, woke en talloze andere linkse hobby's.

 

The problem with socialism is that you eventually run out of other peoples money.

 

Margaret Thatcher

 

The problem with socialism is that you eventually run out of other peoples money and understanding.

 

Patrick Jacobs