Lieve lezer, voordat u (weer) boos wordt, het stukje hieronder is gewoon een beetje cynisch bedoeld. Ik heb het niet over de hardwerkende, integere politicus. Ik heb het over de hielenlikkers, de tassendragers, de baantjesjagers, de ja-knikkers, de politieke kameleons. En ja helaas, daar zijn er heel veel van, kijk gerust rond in de Haagse jungle. Dus, beetje humor graag en lezen maar! Komt ie;

 

Jaaaaaaaaahaaaaaa, we hebben wat van onze keiharde standpunten moeten inleveren en jaaaaaahaaaa, zeur nou niet zo over wat wij u hebben beloofd. Dit is politiek, heeft u dat nou nog niet door? En jaaaaaaaaaa, we zijn heel erg boos op Mark Rutte, hij mag echt niet nog een kabinetje doen hoor!   

Nou, weet u wat, misschien dan toch wel als wij dan ook mee mogen doen, lik, slijm, lik, slijm, lik, lik.

 

Het gaat niet om u, het gaat om onze partij. Hoe kunt u nou denken dat wij u gaan redden, echt niet, wij redden uitsluitend onze partij. En daar hebben wij alles voor over, zelfs als dat betekent dat wij uw belangen moeten verkwanselen, dat wij moeten regeren over uw hoofden, dat wij uw portemonnee moeten leegroven voor de bekostiging van onze idiote, megalomane en hysterische plannen.  

 

Wij zijn op deze aarde om te draaien en te konkelen, om te liegen en te vergeten, om aan stoelpoten te zagen en onze soortgenoten te laten struikelen. Om te rommelen, te marchanderen, om foute moslims te knuffelen, om onze cultuursector de nek om te draaien, om woke te zijn, om het referendum de nek om te draaien, om bossen op te stoken, om windmolens in uw achtertuin te zetten, om u op uw eigen kosten van het gas af te halen, om u te laten vermorzelen door onze belastingdienst, om zwarte piet te verjagen, om alle toiletten genderneutraal te maken, om alles wat niet links politiek correct is de 'Pim Fortuyn' behandeling te geven, om excuses aan te bieden voor het feit dat wij Nederland zijn. Om dit land te verkopen aan dat megalomane machtsbeluste orgaan daar in Brussel, en aan Chinezen en oliestaatjes met teveel geld.

 

Dat had u toch kunnen weten toen u op ons stemde, daar in dat hokje, met dat rode potloodje?

 

Of heeft u ons verkiezingsprogramma niet gelezen en gewoon maar effe tussen neus en lippen door een stemwijzertje gedaan en daarna op goed geluk gestemd op degene met het lekkerste media optreden? Op degene die in een TV debatje, twee dagen voor de verkiezingen, zo lekker uit de verf komt. Vier jaar lang uw poot uitgedraaid, maar zo lekker uit de verf tijdens dat debatje! Dat moet goed komen de volgende vier jaren, dat wekt vertrouwen, toch?

 

Think before you speak, read before you think.

 

Maar dat advies gaan wij u niet geven beste kiezer, u moet niet echt wijzer of verstandiger worden.

 

"The problem with the world is that intelligent people are full of doubt, while the stupid ones are full of confidence. "

 

Charles Bukowski- 

 

Dus niet zeuren achteraf als wij er weer zitten. Elk volk krijgt de leiders die het verdient, knoop dat nou eens in uw oren.

 

En nu maar gauw vergeten wat u hier heeft gelezen, dat doen wij ook altijd. Stem op ons!

 

BLA BLA

 

Enne, gewoon stemwijzertje doen. Verkiezingsprogramma lezen? Vooral niet doen. Gewoon stemmen op degenen die u, om welke onduidelijke reden dan ook, vertrouwt. En dan gewoon hopen dat dat goed gaat. Zo doen de meeste van de kiezers het dus waarom u niet. Lezen? Kennelijk te moeilijk voor u en daar zijn wij blij mee!