Beste kiezer, dit gaan de partijen u allemaal beloven!

 

Het moet nu echt afgelopen zijn met bla bla bla en wij gaan verbinding bla bla brengen en ervoor zorgen dat bla bla bla. We gaan nu bla bla doorpakken en daarna samen bla bla sterk verder. Tijd voor en nieuw beleid bla bla bla en wat dat dan is, daar komt u later bla bla wel achter.

 

Daarnaast gaat er heel erg veel geld naar bla bla bla omdat al die anderen er een zooitje van hebben gemaakt. Wij, let u goed op nu,...wij van de bla bla partij gaan dat bla bla allemaal herstellen.

 

Het roer moet bla bla nu echt om.

 

Dus stem op ons want dan wordt het ook echt bla bla allemaal bla bla anders, echt bla bla waar.

 

Wij gaan nu echt voor het klimaat bla bla, voor 2030 zijn we helemaal groen en als dat niet lukt dan in ieder geval voor bla bla 2040 of bla bla 2050 of zoveel later als wij allang uit het zicht zijn, uw kostbare geld aan visioenen hebben uitgegeven en wij allang weer onderweg zijn naar de volgende bla bla doelstelling.

 

Want, vergeet u dat bla bla vooral niet, wij hebben bla bla overal verstand van, echt waar.

Kijk straks op de bla bla posters op de borden in uw gemeenten en zie welke geweldige bla bla beloften wij u allemaal doen, bla bla.

 

U, ja u, angstige en onverstandige burger! U weet zelf niets eens wat goed voor u is, wij van de bla bla partij wel, dus stem op ons.

 

Bla bla, pluche, baantje, wachtgeld, baantje bla bla en dank u wel.